billackering i Uppsala

Vi utför billackering av olika typer av fordon.

Lackera bilen hos oss

Har du fått repor i lacken på bilen? På Jr Lackcenter har vi lång erfarenhet av billackering av olika fordon, allt från vanliga personbilar till husbilar och lastbilar. Vår lackeringsverkstad är fullt utrustad med allt som behövs för att hjälpa kunder i Uppsala med omnejd med billackering. Vi har tät kontakt med våra kunder och rak dialog för att se till att arbetet blir långt över kundens förväntan, detta då vi prioriterar hög kvalitet och ett noggrant utfört arbete.

Kontakta oss

I behov av billackering i Uppsala?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Professionella billackerare

Är lacken skadad? oroa dig inte, vi löser det åt dig. Våra billackerare är skickliga med flera års erfarenhet och kompetens. Vi påbörjar arbetet med undersöka samtliga kaross- och färgskador på bilen. Därefter får du en uppskattning kring vilka reparationer som behöver utföras.

Repor & förmålning innan billackering

Ibland kan reparation av lacken och förmålning behövas. Allt beror på hur lackens skick är. Vi arbetar noggrannt och ser till att eventuella repor och skador lagas samtidigt som vi undviker färgskillnader. Vi förstår vikten av att förhindra att bilen tappar i värde, därför ser vi till att hitta den exakta lacken för ditt fordon.

Innan påbörjad målning rengör vi karossens alla rutt- och rostspår. Därefter väljs lackfärgen ut och vi påbörjar målningen. Vi är experter på billackering i Uppsala och har tillgång till den senaste utrustningen.

Billackering

Vi tar emot alla slags bilar för lackering, så oavsett om du kommer med buss, lastbil,  grävmaskin, husbil, motorcykel eller en vanlig personbil kan du vara säker på att vår certifierade personal hjälper dig med billackeringen. Vi har god dialog med våra kunder och ser till att göra ett jobb av högsta kvalitet.

Lackering - klassiker & äldre bilar

Har du en äldre klassiker från 1950-talet hemma som behöver en omlackering eller har du en äldre entusiastbil från 1980- eller 1990-talet som du vill fräscha upp? Vi har lång erfarenhet av billackering av äldre klassiker. Med oss kan du lita på att din klassiker ser som ny ut, redo att köras till bilträffen på sommaren.

Lackering - specialprojekt

Behöver du få din sportbil eller gatubil omlackerad för en bilträff eller en mässa där den ska ställas ut? Kom förbi oss så kan vi diskutera önskemålen och hjälpa dig utveckla idéerna kring hur du vill ha din bil lackerad inför mässan eller bilträffen. Du kan lita på att vi gör ett riktigt bra jobb. Vi har varit med länge i branschen.