Blästring i Uppsala

Vi på Jr Lackcenter blästrar det mesta

Bort med rosten och rengör med blästring

Har du en gammal släpvagn som stått ute för länge eller behöver skrovet till båten målas om? Förmodligen behöver den blästras om till att börja med. Förutom pulverlackering erbjuder vi blästring av stålkonstruktioner, släpvagnar, bilfälgar och mycket mer.  Detta innebär att vi kan erbjuda en komplett lösning för dina behov.

Kontakta oss

I behov av blästring i Uppsala?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Varför blästring?

Blästring är en viktig del av processen när det gäller att skapa en perfekt finish på dina produkter. Innan vi applicerar färgen på dina produkter, är det viktigt att förbereda ytan för att säkerställa en jämn och hållbar finish. Vi använder en tryckluftsdriven bläster för att genomgående få bort rost, gammal färg och smuts från ytan på dina produkter. Detta ger en jämn yta som är redo för att lackeras eller pulverlackeras.

En fördel med blästring är att målade ytor kan blästras inför ommålning än att behöva skrapas eller slipas. Detta sparar tid och ger även ett bättre resultat. Vill man vara säker på att få bort alla färgrester innan ommålning ska man blästra.

Olika varianter av blästring

Det finns olika sätt och varianter av blästring. Ett av de vanligare metoderna är sandblästring, där sand blåses med högt tryck mot en yta för att få till en polerande effekt. Sandblästringen kan användas för att få bort rost, färg eller annat som ska bort från ytan. Effekten som blästringen får regleras av hur grov eller fin sanden är och hur högt trycket är.

Kontakta oss idag för mer information om våra blästringstjänster i Uppsala. Vi är redo att hjälpa dig att skapa den perfekta finishen på dina produkter!

Fälgar

Har bilfälgarna rostat och behöver väckas till liv igen? Vi blästrar och lackerar fälgarna så att de ser helt nya ut.

Stålkonstruktioner

Har stålkonstruktionerna tagit mycket stryk under åren? Vi ser till att de är som nya och håller i flera år framöver.

Båtskrov

Håll båten i toppskick och slipp ökade bränslekostnader p.g.a. alger som satt sig på botten. Vi blästrar och lackerar om båtskrovet så att det är i toppskick.