Reparation av bilplast och plåt

Vi är din professionella billackeringsverkstad i Uppsala

Vi reparerar bilplast- & plåtdetaljer

Har din bil fått en mindre plåtskada eller bilplastdetalj som har krökts och behöver repareras? Vi står till förfogande och kan hjälpa dig att reparera mindre plåtskador och bilplastskador i vår verkstad i Uppsala. Vi hjälper dig vars försäkring inte täcker reparation av plåtskador och plastdetaljer. Är det en större plåtskada kan vi tyvärr inte ta emot bilen.

Kontakta oss

I behov av plåtskadereparation i Uppsala?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Mindre plåtskada - vad är det?

När fordonet kan köras och användas i trafik, utan att trafiksäkerheten äventyras kan det definieras som en mindre plåtskada. Exempel på det är en parkeringsskada eller att någon har repat bilen.

Reparation plastdetaljer

Vi reparerar utvändiga plastdetaljer för bilar, husbilar och andra fordon. Vår utbildade personal tar sig an uppdrag som att reparera stötfångare, sidokjolar, spoiler, backspegel, strålkastare och andra detaljer som kan repareras. Detta gynnar miljön och din plånbok då du slipper beställa nytt och slösa pengar i onödan.

Reparation av plåtskador

Har din bil fått en parkeringsskada? Kanske har en illvillig människa repat din bil med nyckeln eller till och med sparkat in plåten och bucklat till den? Det är aldrig kul med plåtskador. Det ser bedrövligt ut och förstör helhetsintrycket av bilen. Har din bil fått en mindre plåtskada kan vi åtgärda det så att bilen ser ut som ny.