Pulverlackering & ytbehandling i Uppsala

Vi lackerar tunga fordon, stålkonstruktioner och element bl.a.

Professionell Lackering

Är du på jakt efter en professionell lackering åt staketet, lastbilen eller mobilkranen? Vi finns nu tillsammans med LK:s blästring och lackering i Uppsala och har alla förutsättningar att ge dig ett professionellt lackeringsarbete med väldigt goda resultat. Vi har lång erfarenhet av lackering av framförallt tunga fordon som lastbilar, bussar och t.ex.mobilkranar eller skyliftar. Vi har även stor erfarenhet av brandskyddsmålning. Vi erbjuder även pulverlackering.

Kontakta oss

I behov av industrilackering i Uppsala?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

För en perfekt finish på dina produkter!

JR Lackcenter är en ledande expert inom pulverlackering och ytbehandling i Uppsala. Vi har en bred erfarenhet och expertis inom pulverlackering och kan förse våra kunder med ett lackeringsarbete som håller i flera år framöver. Våra kunder är allt från små företag till större industrier med behov av lackering av staket, balkar, stålkonstruktioner, tunga fordon och skylifts. Vi ser till att dina produkter får en perfekt finish som håller länge och står emot väder och vind.

Varför välja JR Lackcenter?

Vi är ett företag som tar hand om dina behov och ser till att du får de resultat du söker efter. Vår personal är utbildad har erfaren av pulverlackering för industrier och kommuner samt arbetar hårt för att uppfylla dina krav och önskemål. Vi jobbar endast med det bästa produktutbudet i branschen och håller oss uppdaterade för att säkerställa en hållbar och vacker yta på dina produkter. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och möjligheten att skräddarsy en lösning som passar just dina behov och budget.

Vi förstår vikten av att ha en professionell och attraktiv yta på dina produkter, oavsett om det handlar om staket, balkar eller tunga fordon. En högkvalitativ lackering ger inte bara ett snyggt utseende, det skyddar också mot rost, slitage och andra skador. Med JR Lackcenter kan du vara säker på att dina produkter ser ut som nya under lång tid framöver.

Kontakta oss idag för mer information om våra industrilackeringstjänster i Uppsala. Vi är redo att hjälpa dig att skapa den perfekta finishen på dina produkter!

Balkar

Vi lackerar balkar och större stålkonstruktioner åt lagerlokaler och tillverkningsindustrier.

Staket

Vi demonterar, blästrar och pulverlackerar staket åt kommuner och fastighetsbolag.

Tunga fordon

Har du en lastbil, buss, skylift, mobilkran eller ett annat slags tyngre fordon som behöver lackeras så ska du vända dig till oss.